Zalen

Het buurthuis heeft  7 zalen, geschikt voor verschillende activiteiten. Zoals een cursus of workshop, een vergadering of een gezellige middag, maar ook een feestje kan gevierd worden! En een aantal zalen zijn geschikt voor sportactiviteiten. De zalen zijn te huren.  Dit kan per dag of per dagdeel. Ook zijn er mogelijkheden om de zalen per uur te huren. De prijzen hieronder gelden voor workshops, trainingen etc. Prijzen voor feestjes en familiebijeenkomsten op aanvraag bij de beheerder.

Wilt u specifieke afspraken maken reserveer online een zaal en de beheerder neemt contact met u op om afspraken te maken over de zaal en de benodigde faciliteiten.

Bar beneden

De bar is te vinden op de begane grond.  Dit is een gezellige ruimte en het middelpunt van het buurthuis. Geschikt voor bijeenkomsten en vergaderingen, maar ook voor feestjes. De bar beschikt over een compleet ingerichte keuken met koeling.

De oppervlakte: is 76 m2
Prijs voor vergaderingen etc. per dagdeel: € 69,00
Prijs voor feestjes: prijs op aanvraag

Reserveer hier online!

Loungezaal

De lounge-zaal is gelegen op de bovenverdieping. Beschikt over een spiegelwand en een mooie graffitiwand. De zaal is te huren met en zonder bargedeelte. 

De oppervlakte: 56 m2 zonder bargedeelte
De oppervlakte: 110 m2 met bargedeelte
Prijs: € 21,25 per uur / € 40,85 per dagdeel
Prijs inclusief barruimte: € 33,35 / € 88,70 per dagdeel

Reserveer hier online!

Beemsterzaal

De Beemsterzaal ls gelegen op de bovenverdieping. Deze zaal is  geschikt voor bijeenkomsten en vergaderingen, maar ook voor workshops en gym- en danslessen. De zaal heeft een spiegelwand.

De oppervlakte :  63 m2
Prijs: € 21,25 per uur / € 40,85 per dagdeel

Reserveer hier online! 

Biljartzaal

De Biljartzaal is gelegen op de bovenverdieping. Er staan twee  permanent op tempertuur gehouden biljarttafels.

De oppervlakte: 53 m2
Prijs: € 27,95 per dagdeel (ochtend/middag)
Prijs: € 34,95 per dagdeel (avond)

Reserveer hier online!

Sportzaal

De gymzaal van het buurthuis is geschikt voor velerlei activiteiten. Door de week wordt deze op bepaalde dagen gebruikt door De Bloeiende Perelaar voor de gymlessen van de school. In de avonden en weekenden maken veel verenigingen en sportscholen gebruik van de zaal om te trainen.  De zaal is geschikt voor evenementen.

De oppervlakte : 286 m2
Prijs: 18,85 (ex. btw) per uur

Reserveer hier online!

Toneel

De Toneelzaal ligt naast de bar en bij de gymzaal. Door de goede akoestische voorzieningen en scheidingswand is deze zeer geschikt voor vergaderingen en workshops met kleinere gezelschappen. De zaal kan ook betrokken worden bij gymzaal, zodat het kan dienen als podium bij optredens, maar ook als tribune bij sportwedstrijden.

De oppervlakte:  79 m2
Prijs € 18,85 (ex btw) per uur

Reserveer hier online!

Turnhal

De Turnhal wordt volledig verhuurd aan gymnastiekvereniging Hercules Beemster.  Deze zaal is niet te reserveren.   

De oppervlakte : 271 m2