Winterwonderland Beemster

Winterwonderland Beemster gaat door, maar er zijn een aantal aanpassingen van kracht:

  • toegang tot de ijsbaan uitsluitend voor kinderen tot en met 17 jaar (bij twijfel moet ID getoond worden);
  • ouders worden niet op het terrein toegelaten. Onze vrijwilligers helpen uw kinderen graag bij het aantrekken van de schaatsen en het terugzoeken van de schoenen;
  • schrijf a.u.b. duidelijk de schoenmaat op de hand van uw kind;
  • voor kinderen tot en met 17 jaar is er geen corona-QR-check noodzakelijk.

Reserveer hier online!

Vrijwilligers gezocht!

Omdat het evenement volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd, zijn we nog hard op zoek naar helpende handen tijdens de openingstijden van de ijsbaan (10.00-17.00 uur). Denk hierbij aan vrijwilligers voor bij de toegang, begeleiding op het ijs en  het helpen van de kinderen bij het aantrekken van de schaatsen. We werken in shifts vanaf opening (08:30/09:30 uur) tot 13:45 uur en vanaf 13:15 uur tot sluitingstijd (17:15 uur). Alle hulp is welkom! Natuurlijk doen wij er alles aan om de veiligheid te garanderen rondom de Corona maatregelen.

Wil jij ons komen helpen? Meld je dan aan via winterwonderlandbeemster@gmail.com en we nemen contact met je op voor een passende vrijwilligersrol en planning.

Programma

Met dank aan veel vrijwilligers biedt de ijsbaan een groot scala aan activiteiten voor kinderen in de leeftijd tot en met 17 jaar, waaronder schaatslessen, curling en ijshockeylessen, maar er is ook voldoende tijd om gewoon lekker rondjes te schaatsen. Hier vind je het volledige programma.

Reserveer hier online!

Kaartverkoop

Toegang tot de ijsbaan kan uitsluitend met een geregistreerde ticket. Je kunt hier in onze ticketshop online een plek (tijdslot) reserveren voor toegang tot een evenement op de schaatsbaan. Per uur zijn er een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar en een uurtje schaatsplezier kost € 2,-. Dit is inclusief eventueel gebruik van schaatsen (vanaf maat 29 beschikbaar).

Op vertoon van de ticket ontvang je bij de ingang een gekleurd polsbandje zodat we weten voor welke activiteit je bent gekomen.

Tickets voor de vouchers voor 5 bezoeken (of de inmiddels ontvangen blauwe munten) kun je bij de toegang inwisselen voor vrijkaarten. Met de kortingscode op deze vrijkaart kun je online een ticket reserveren voor de diverse activiteiten

Schaatsen en handschoenen

Je kan met jouw eigen schaatsen komen genieten van de ijsbaan, zolang dit géén noren en/of klapschaatsen zijn. Je kunt ter plekke ook gratis schaatsen lenen (vanaf maat 29) op basis van beschikbaarheid.

Handschoenen zijn op de ijsbaan verplicht.

Parkeren

Wij vragen je dringend om bij voorkeur op de fiets of lopend naar de ijsbaan te komen.
Voor parkeren volg de borden wanneer je Zuidoostbeemster binnen komt. Wij adviseren je twee plekken. Rondom school en het buurthuis, of op het Kolkpad. Beide is ongeveer 5 minuten lopen vanaf de Winterwonderland Beemster ijsbaan.

Regels evenement

Wij hebben regels voor:

  • corona
  • het evenemententerrein
  • de ijsbaan

Klik hier voor alle regels.