Volleybaltoernooi

Op 14 en 15 april 2023 is het zo ver: het 41ste buurtvolleybaloernooi in Zuidoostbeemster. Op vrijdag 14 april wordt om 17.00 uur gestart met de eerste speelrondes, waarna kan worden geproost in de bar van het buurthuis. Op zaterdag 15 april wordt van ’s morgens tot ’s avonds gestreden om de kampioensschaal. ’s Avonds wordt de winnaar gehuldigd en kan er aansluitend gedanst worden op de feestelijke deunen van DJ Raymond Pistoor.

Alvast inschrijven? Doe het hier!

Organisatie

Dit jaar is de organisatie in handen van Alex Blaauboer,  Ronald Versteeg, Henk Duijn, Jantiene Beentjes, Mirjam de Wit en Nanda van Raaphorst. Een nieuw bestuur betekent ook nieuwe ideeën voor het aankomende toernooi. Zo is het dit jaar ook mogelijk om zowel als heren-, dames als gemengd team in te schrijven. Een gemengd team heeft minimaal 2 dames in het veld staan. Ook hecht het nieuwe bestuur veel waarde aan het betrekken van de jeugd. Zo zal er op vrijdag 14 april in de middag een toernooi worden georganiseerd voor groep 6, 7 en 8 van de basisschool. De jeugd uit het voortgezet onderwijs (12-15 jaar) mag met maximaal 2 spelers meespelen in het volwassen toernooi. Op deze manier hoopt dit bestuur te zorgen voor nog meer verbinding tijdens dit toernooi. Voor alle teams geldt dat er maximaal 1 speler mag meedoen die 1e klasse of hoger speelt. 

Behalve een paar kleine wijzigingen, zal één ding hetzelfde zijn als de voorgaande 40 jaar: het wordt wederom een zeer gezellig en sportief evenement dat je niet wilt missen!

Inschrijven

Heb je je team samengesteld, schrijf je hier dan gauw in!

Reglementen

Voor een goed verloop van het toernooi zijn er twee reglementen: een toernooi- en een wedstrijdreglement.

Het toernooireglement vind je hier.

Voor de regels die op de wedstrijden van toepassing zijn kan je terecht bij het wedstrijdreglement.

Trainingen

Wij bieden jullie aan om voorafgaand aan het toernooi mee te doen aan de volleybaltrainingen onder leiding van Henk Duijn. De trainingen worden georganiseerd in de sportzaal van het Buurthuis en vinden plaats op zondagavond 19 maart, 2 april en 9 april van 19:00 tot 21:00 uur. Aan het meedoen aan de trainingen zijn geen kosten verbonden. Je kunt zowel individueel, maar ook als team komen trainen. Houd er rekening mee dat eventuele teams tijdens de trainingen gemengd zullen worden. Inschrijven is niet nodig, we zien jullie graag op de training verschijnen! 

Wedstrijdschema

Na het sluiten van de inschrijving wordt het wedstrijdschema gemaakt.  Het wedstrijdschema wordt vervolgens hier gepubliceerd.

Klik hier voor het wedstrijdschema.

Sponsoren

Zonder sponsoren geen volleybaltoernooi! Dank aan onze sponsoren:

Contact

Bij vragen kan contact worden opgenomen via zobvolleybal@gmail.com

Foto’s

Foto’s van het toernooi worden hier gepubliceerd.