Rabo ClubSupport

Jaarlijks stelt de Rabobank een bedrag beschikbaar voor clubs en organisaties uit Waterland. Dit jaar is dit maar liefst €125.000,–. Klanten die lid zijn van de Rabobank bepalen de verdeling van het geld door stemmen uit te brengen op hun favoriete club of organisatie.

Ook op het buurthuis kan worden gestemd! Wij kunnen een bijdrage vanuit de Rabo ClubSupport goed gebruiken. Wij willen namelijk de benedenzaal (de bar) vernieuwen en toekomst bestendig maken. Hierdoor kunnen wij bezoekers corona proof ontvangen en kunnen de medewerkers en vrijwilligers beter werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook willen we duurzame apparatuur aanschaffen waardoor ons onmisbare team van vrijwilligers op ergonomisch verantwoorde wijze de bar werkzaamheden kunnen uitvoeren.

De stemperiode van Rabo ClubSupport is van 5 tot en met 25 oktober a.s. Bij voldoende stemmen van Rabobank leden krijgen wij een bijdrage en kunnen wij onze benedenbar toekomstigbestendig maken, zoals hierboven beschreven.
Bent u lid van de Rabobank? Dan hebben wij uw stem nodig voor dit noodzakelijke doel!

Bent u rekeninghouder maar nog geen lid van de Rabobank ? U kan via de Rabo App of via rabobank.nl uw lidmaatschap snel regelen. Iedereen vanaf de leeftijd van 12 jaar kan lid worden. Ook tijdens de stemperiode kan u uw lidmaatschap nog regelen. Het lidmaatschap is gratis en biedt veel voordelen en daarnaast steunt u maatschappelijke doelen middels uw stem.

Wij rekenen op uw stem!