Laden Kalender

« Alle Kalender

Yoga bij Lin

4 mei om 09:15 - 12:30

|Terugkerend activiteit (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Welkom bij Yoga bij Lin!

Linda van Blokland is de eigenaar van Yoga bij Lin. Linda woont in de Zuidoostbeemster en heeft een geaccrediteerd diploma Yin Yoga docent. Linda heeft in de afgelopen 12 jaar zelf veel aan yoga gedaan, zoals bikram yoga, vinyasa en hatha yoga.
Yin yoga is de yoga vorm die haar het meest raakte en heeft yin yoga geïntegreerd in haar dagelijks leven. Zij besloot een yin yoga docentenopleiding te gaan volgen. Nu wil ze haar ervaring en wat yin yoga voor je kan betekenen graag delen met anderen.

Yoga is tijd en aandacht voor jezelf. Ervaren wat er is. Wat vertelt je lichaam jou? Welke gedachten komen er voorbij? Mag dit er zijn of probeer je de signalen van je lichaam, gevoelens en gedachten te onderdrukken?

Yin yoga is een rustige en toegankelijke yogastijl. Door de houdingen langer vast te houden, ervaar je diepe rust en ontspanning, mindfulness, mobiliteit en soepelheid van bindweefsel en stroomt je levensenergie (chi).

Tijdens Linda haar yin yogalessen brengt zij je door verschillende houdingen in contact met wat de seizoenen, de elementen en meridianen jou leren en geven om goed voor jezelf te zorgen. Zodat je meer balans en rust ervaart.

Wil je ervaren wat yin yoga voor jou kan betekenen? Wil je rust, balans en in contact zijn met je lichaam, hart en hoofd? Of je nu 16 of 80 bent, yoga is er voor iedereen! Bel Linda voor een proefles.

Ik geef 2 lessen op woensdag:

09.15 – 10.45 uur
11.00 – 12.30 uur

Gegevens

Datum:
4 mei
Tijd:
09:15 - 12:30
activiteit Categorie:

Locatie

Beemsterzaal

Organisatie

Yoga bij Lin
Telefoon:
0627157426
E-mail:
info@yogabijlin.nl
Bekijk de site van Organisatie