Laden Kalender

« Alle Kalender

  • Dit kalender is voorbij.

Beautyverwendag 60+

14 september 2019 om 13:30 - 17:00

Zeer geslaagde Beauty Verwenmiddag 60+

Vooraf was de animo al groot. Via onze ticketshop hadden zeker 30 belangstellende zich aangemeld voor deze heerlijke middag.

Na het welkomstdrankje, bestaande uit een versierde prosecco cocktail, gingen de schoenen uit voor een voetbehandeling door Voet & Zorg Beemster, de praktijk van Didi van Baarsen. Haar assistente zorgde ervoor dat na de behandeling de nagels perfect gelakt werden.
Lian Bart Massage Opleidingen zorgde voor o.a. stoel-, nek- en rug massage uitgevoerd door Sandra van Lieshout en Sien van Oeveren.

Schoonheidssalon Muy Bjen en Kapsalon Tuttel Fruttel beiden uit Zuidoostbeemster namen de handen en het gezicht voor een opknapbeurt. Wenkbrauwen werden geëpileerd en geverfd en de ogen enz. mooi opgemaakt. Daarnaast zorgde Meggie van de Bunt en Regina dat de nagels mooi werden gelakt.
Tussendoor werd er op een speciaal ‘Buurthuis Beauty’ gebakje getrakteerd.

De Beemster ondernemers hebben deze middag op geheel vrijwillige basis invulling gegeven. Mede hierdoor en door de Rabo Clubkas Campagne Cheque kon deze goed verzorgde en oergezellige middag plaatsvinden.

Gegevens

Datum:
14 september 2019
Tijd:
13:30 - 17:00
activiteit Categorie:
activiteit Tags:

Organisatie

Buurthuis Zuidoostbeemster
Telefoon:
0299 - 42 76 61
E-mail:
info@buurthuiszuidoostbeemster.nl
Website:
www.buurthuiszuidoostbeemster.nl